Teamlid Tina – K-onsult

Tina Vansteenkiste

Mijn "why"

Jou helpen groeien om meer voldoening uit je leven te halen.

Bel op 0468/222.075
Mail naar info@k-onsult.be

Team K-onsult Loopbaancenter Waarloos & Rupelstreek

 Over Tina

Ik hou van lekker eten (zowel het opeten ervan als zelf nieuwe recepten maken), gezellig bijpraten met vrienden en het lezen van een goed boek.

Mensen omschrijven mij vaak als enthousiast, positief ingesteld, leergierig, zeer georganiseerd, oplossingsgericht en altijd bereid om anderen te helpen. Daar krijg ik ook energie van om anderen te helpen groeien en ook zelf te blijven groeien.

Ervaring
Met een achtergrond in bedrijfsmanagement en na jarenlange ervaring als HR consultant, merkte ik toch dat de focus op de mens achter de job vaak ontbrak. En laat dat nu net hetgeen zijn waar ik energie uit haal. Mensen écht begeleiden, helpen, motiveren, écht aandacht aan hun welzijn besteden. Dus besloot ik om me meer te verdiepen in het coachen van mensen en volgde ik tal van trainingen om me daarin bij te scholen en blijf ik me nu nog steeds verder verdiepen om up to date te blijven met de nieuwe ontwikkelingen.

Sinds 2023 ben ik zelfstandige en zet ik mijn kennis en ervaring van zowel HR consultant als coach verder in bij bedrijven en particuliere klanten. Deze stap bleek de beste beslissing te zijn, want sindsdien zijn er al zoveel toffe projecten op mijn pad gekomen en kijk ik ernaar uit wat de toekomst nog verder in petto heeft.

Smile for no reason and give someone else reason to smile
Deze quote (waarvan ik de bron niet meer vind) is absoluut mijn levensmotto! Door een klein, vriendelijk gebaar, zoals vragen hoe het met iemand gaat, een luisterend oor bieden, een helpende hand of gewoon glimlachen als je iemand op straat passeert, kan je al zoveel betekenen voor iemand.  Dat is ook de reden waarom ik coach ben: om anderen weer in hun kracht te zetten, zelfinzicht te geven en weer te durven geloven en vertrouwen in zichzelf. Elke kleine stap in de richting die je wilt, heeft een groot effect. En het is zo fijn om mensen te zien openbloeien als ze hun volle potentieel durven benutten.

Waarom ik graag met jou een loopbaantraject start:
Wil jij graag meer voldoening halen uit je job en je leven? Graag ga ik samen met jou op zoek naar wat jou energie geeft, wat jouw talenten zijn en wat jou motiveert. Iedereen is anders, dus op basis van jouw noden gaan we constructief aan de slag met een concreet stappenplan om jou in beweging te brengen richting datgene dat jou weer laat stralen. Jou zien groeien en elke keer een stap dichter bij je doel zien zetten, bezorgt mij enorm veel werkgeluk en energie.

Waar vind je mij:
Ik werk vanuit mijn thuispraktijk in Waarloos. Dit kan ook ’s avonds of in het weekend. Er is voldoende parkeerplaats voor de deur. Je kan me bellen op 0499 24 12 42, mailen naar tina.vansteenkiste@gmail.com of digitaal een afspraak inplannen via de link.

Schrijf je in voor een gratis infomoment

Adres: 

Op deze data kan u kennismaken
met coach Tina

Schrijf hier in voor je infomoment naar keuze