Teamlid Lynn – K-onsult

Lynn Vandecappelle

Mijn "why"

Als mama weet ik hoe belangrijk het is om bewuste loopbaankeuzes te maken.

Bel op 0468/222.075
Mail naar info@k-onsult.be

Team K-onsult Loopbaancenter Kontich

 Over Lynn

Ik ben mama van 2 pittige (b)engeltjes, happy dogmom en kan genieten van ons huisje, tuintje, boompje in Kontich. Muziek en kennis opdoen zijn mijn passies; ik geniet van de juiste beats en ben altijd op zoek naar nieuwe onderwerpen om te ontdekken. Wat mij echt energie geeft, is samenwerken, brainstormen en anderen coachen. Mijn missie? Mensen begeleiden bij het nemen van de regie over hun loopbaan en volop te gaan voor hun carrièredoelen.

Ervaring
Ik ben destijds afgestudeerd als schoonheidsspecialiste, maar bleef altijd op mijn honger zitten. Tot ik toevallig in de rol van HR ben beland en meteen voelde waar mijn passie zat. Intussen schoolde ik mij op verschillende manieren bij en ben ik ook gecertificeerd loopbaancoach. Na meer dan 8jaar ervaring in HR Management zette ik in 2021 de stap richting HR Freelancer & jobcoach.

Op die moment had ik een zoontje van 2,5jaar en was ik echt nét zwanger van onze dochter. Toch hield dit me niet tegen, want ik had een visie, een missie! Ik ben dan ook geen doorsnee loopbaanbegeleider geworden; ik ben jouw energieke supporter die je meeneemt in een wereld van mogelijkheden binnen het werkvlak.

Waarom ik graag met jou een loopbaantraject start
Ik wil jou laten ontdekken, door middel van doeltreffende oefeningen, welke loopbaankeuzes voor jou de juiste zijn. Ik help jou een échte work/life balans te creëren door jou te begeleiden in onder andere inzichten te krijgen in jezelf en je talenten. Samen kunnen we concrete stappen zetten om jouw balans te herstellen en jouw eigen identiteit te herontdekken.

Waar vind je mij?
Ik werk momenteel enkel digitaal, je kan mij hiervoor bellen op 0496 119 419 of mailen naar info@lynnco.be, of je kan digitaal een afspraak inplannen via de link.
In de toekomst zal je terecht kunnen in mijn thuispraktijk in Kontich-Kazerne.

Schrijf je in voor een gratis infomoment

Op deze data kan u kennismaken
met coach Lynn

  • 8 mei - Online
  • 5 juni - Online
  • 3 juli - Online
  • 7 augustus - Online
  • 11 september - Online
  • 2 oktober - Online
  • 6 november - Online
  • 4 december - Online

Schrijf hier in voor je infomoment naar keuze