Teamlid Joke – K-onsult

Joke Roels

Mijn "why"

Coachen zit in mijn Hart en Ziel

Bel op 0468/222.075
Mail naar info@k-onsult.be

Team K-onsult Loopbaancenter Westerlo / Kempen – Herentals – Geel – Aarschot

Over Joke

Ik ben Joke Roels, Psychotherapeut, Traumatherapeut, Opvoedings- en Auticoach. Ik heb een eigen praktijk, Groeistof, geef Time out projecten voor gezinnen op Texel (NL), heb een online groepspraktijk en ben oprichter van de Belgische Beroepsvereniging voor Therapeuten en Coaches. Tja je kan wel zeggen dat ik een bezige bij ben, leergierig, een pionier en een doener.

Ik hou ervan om de dingen eenvoudig, duidelijk en praktisch te laten zijn. Texel (Waddeneiland in Nederland) is mijn tweede thuis en ik ben dol op een lekkere cocktail, van de zee, strand en de zon.

Ervaring
Om mijn kennis en vaardigheden verder bij te spijkeren vind ik het heel belangrijk om levenslang te leren en opleidingen te volgen. Het is voor mij én voor mijn cliënten een enorme verrijking om al het geleerde te kunnen toepassen. Sinds 2005 ben ik als specialisatie mij gaan verdiepen in alles wat met Autisme, ADHD, ODD en vele andere labels te maken heeft. Zowel voor kinderen als volwassenen.

Ik heb dan ook talrijke opleidingen gevolgd, o.a. gezinswetenschappen, systeemtherapie, auticoach, mindfulness en natuurlijk een opleiding tot loopbaancoach bij K-onsult.

Groeien is tof!
Al heel vroeg ontdekte ik dat ik een grenzeloze passie heb voor alles wat met opvoeding en menselijke relaties te maken heeft. Dit werd nog versterkt door mijn eigen parcours in het leven.

“Elk probleem is voor mij een opportuniteit om jou te laten groeien, want er is steeds een oplossing.”

Waarom ik graag met jou een loopbaantraject start:
Autisme op de werkvloer. Het is vaak een taboe. Want onbekend is onbemind. Hoog tijd dus om daar iets aan te doen! Sedert 2005 heb ik veel ervaring in werken rond autisme. Als opvoedingscoach sta ik gezinnen bij en als loopbaancoach wil ik de brug tussen werknemers en werkgevers verkleinen.

  • Ben jij werknemer, kreeg je ooit de diagnose autisme en ondervind je best wel uitdagingen in je job?
  • Kreeg jij nooit een diagnose maar vertoon jij bepaalde patronen die het moeilijker maken om jouw job uit te voeren?
  • Heb je vaak last van overprikkeling op de werkvloer?
  • Vind je het moeilijk om sociale relaties met collega’s aan te gaan?
  • Kan je moeilijk omgaan met veranderingen op het werk?
  • Wil jij op een gebalanceerde manier aan jouw loopbaan kunnen bouwen en lijkt het je fijn om daar begeleiding bij te krijgen?

Het is mijn missie om mensen te ondersteunen en helderheid te brengen in de thema’s waar ze mee worstelen op vlak van werk.

Waar vind je mij?
Je kan bij mij terecht in mijn praktijk Groeistof te Westerlo of online. Voor life afspraken mail je naar info@groeistof.be en voor online sessies gebruik je joke.roels@groepspraktijk.groeistof.be. (Of boek meteen je afspraak via de knop hierboven).

Schrijf je in voor een gratis infomoment

Adres: Sint-Lambertusstraat 17, 2260 Westerlo

Op deze data kan u kennismaken
met coach Joke

Schrijf hier in voor je infomoment naar keuze