Teamlid Eliane – K-onsult

Eliane Dries

Mijn "why"

Mensen zien groeien in wie ze echt zijn en wat ze graag doen, geeft me energie en maakt me gelukkig.

Bel op 0468/222.075
Mail naar info@k-onsult.be

Team K-onsult Loopbaancenter Kasterlee/Turnhout

 Over Eliane

Levensgenieter, vijftiger, van kinds-af geboeid door mensen.  Mijn vrienden noemen me de eeuwige student, loyaal en warm. Als natuurliefhebber ben ik graag buiten, maar je vindt me evenzeer thuis in de zetel met een boek of achter mijn schildersezel. Na een drukke dag kan ik genieten van stilte momenten.

Daarnaast ben ik een een echte Bourgondiër, dus voor een lekker ontbijt mag je me zeker vroeg wekken.  Voeg daar nog een goed gesprek aan toe en mijn dag kan niet meer stuk!

Ervaring
30 jaar geleden begon ik als maatschappelijk assistent in verschillende werkdomeinen, ondertussen ben ik ook gecertificeerd stress en burn-out coach en certified TRE provider.

Recent volgde ik een nieuwe jaaropleiding rond verlies en rouw. En verlies mag je echt ruim bekijken. Het gaat niet enkel om levensverlies maar ook om verlies van gezondheid, bepaalde capaciteiten of verlies van energie in een burn-out situatie bijvoorbeeld. Onderschat daarbovenop ook rouw bij ontslagverwerking niet!

Om mijn aanbod nog te kunnen verdiepen, schreef ik me ook in voor de opleiding loopbaancoaching bij K-onsult / Walk the Talk Coaching.

Hobbels nemen.
Mijn leven ging lang over een hobbelig pad dat me de kans heeft gegeven om heel veel dingen te ervaren en te leren. Dit heeft me doen inzien dat we zelf heel veel in handen “hebben” én “kunnen nemen”. Deze inzichten uitdragen en doorgeven, is wat ik wil doen.

Ik hou ervan om met mensen te werken: het samen op pad gaan, versterken wat er eigenlijk al is en verborgen sterktes naar boven halen. De hobbels zien, ze nemen en achter je laten.  En ja, soms ook met slalommen. Het hoeft niet altijd rechtdoor.

Mensen zien groeien in wie ze echt zijn en wat ze graag doen, geeft me energie en maakt me gelukkig.

Waarom ik graag met jou een loopbaantraject start
Kies je voor individuele begeleiding op jouw maat, gericht op resultaat, vanuit een warme en persoonlijke coaching stijl? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Denk hierbij aan respect voor wie jij bent en jouw waarden, op jouw tempo maar met af en toe een duwtje om toch te durven en te gaan.  Stap per stap.

Mijn expertise ligt in de hantering van werkstress en balans krijgen tussen werk en privé.
Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Waar vind je mij?
Ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Kasterlee. Dit kan zowel overdag als ’s avonds en op zaterdag.

Schrijf je in voor een gratis infomoment

Adres: Torfbergen 15, 2460 Kasterlee

Op deze data kan u kennismaken
met coach Eliane

Schrijf hier in voor je infomoment naar keuze