Nathalie Rassauw

Mijn "why"

Wat mij drijft als identiteitsmakelaar is samen jouw echte kern
ONT-dekken.

Bel op 0468/222.075
Mail naar info@k-onsult.be

Team K-onsult Loopbaancenter Regio Waasland & Merendree (Gent)

Over Nathalie

Ik ben een enthousiaste vijftiger die een aantal jaren geleden besloot voor zichzelf te kiezen. Deze keuze bracht me toen echter bij de vraag "Hoe kan je voor jezelf kiezen als je niet weet wie je bent?" Dat was de start van mijn ontdekkingsreis naar mezelf.

Als mama en als partner in een nieuw samengesteld gezin vind ik balans erg belangrijk. Zowel voor mezelf als voor mijn huisgenoten. Ontspannende uitjes naar ons weekendhuis in Deauville laden me dan ook steeds weer op.

Ervaring
Na 25 jaar actief te zijn in de bank- en verzekeringssector begon ik me in 2015 om te scholen tot coach.  Van een carrièreswitch gesproken ! Ik volgde de voorbije jaren dan ook diverse opleidingen waaronder life-coaching, rouwtherapie (inclusief specialisatie scheiding en nieuw-samengestelde gezinnen), traumatherapie en familieopstellingen. Als kers op de taart werd ik via K-onsult opgeleid tot gecertifieerd loopbaancoach. Ik ben enorm geboeid door familiesystemen en werk ook professioneel rond scheiding, nieuw-samengestelde gezinnen en, uniek in Vlaanderen, begeleiding van ouders met transgenderkinderen.

De combinatie van mijn ervaring in het bedrijfsleven, mijn levenservaring en de opleidingen rond persoonlijke ontwikkeling die ik volgde, geven mij een arsenaal aan mogelijkheden om in te zetten tijdens de begeleiding in mijn praktijk.

De verbinding herstellen met je ware identiteit
Zoals bij veel mensen zorgen persoonlijke levenservaringen voor een ommekeer. Vaak dwingen ze je om op zoek te gaan naar jezelf. Zo was dit ook bij mij. Na een scheiding moest ik mezelf zien terug te vinden, als mama van een transgenderkind kwam er een onbekende wereld op mij af en het leven in een nieuw samengesteld gezin kwam niet met een handleiding. Daarbovenop probeerde ik me nog staande te houden in een job en werkomgeving die eigenlijk niet bij mij paste.

Zo begon ik me te verdiepen in wie ik was, wie ik wou zijn en hoe familiesystemen in mekaar zitten en op mekaar inwerken. Mijn passie om te werken rond identiteit kreeg gaandeweg vorm en als ervaringsdeskundige en geschoold coach mag ik nu ook anderen terug verbinden met hun ware ik.

Waarom ik graag met jou een loopbaantraject start
Ik merk dat, na een ingrijpende levenservaring, een nieuwe job of een andere job-beleving voor veel cliënten vaak een volgende stap is. Daarbij ondersteun ik graag. Tijdens het traject herontdek je jezelf door jouw patronen en overtuigingen bloot te leggen én leer je hoe je deze kan doorbreken. Zo kan jij voor de volle 100% op eigen kracht je levens- en loopbaanpad verder uitstippelen. Ik werk daarbij steeds vanuit een intuïtieve, professionele en authentieke aanpak.

Ik verbind jou (opnieuw) met wie je diep van binnen bent zodat je zowel persoonlijk als professioneel de juiste keuzes kan maken en voluit kan leven. Zodat je kan "leven, werken en ondernemen vanuit je ware identiteit"

Waar vind je mij?
Ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Merendree (Nevele) en op maandagen vanuit de groepspraktijk Alterna te Sint-Niklaas.

Schrijf je in voor een gratis infomoment

Op deze data kan u kennismaken
met coach Nathalie

  • 4 november - 19u tot 20u30 - Sint Niklaas
  • 6 november - 19u tot 20u30 - Merendree
  • 16 december - 19u tot 20u30 - Sint Niklaas
  • 18 december - 19u tot 20u30 - Merendree

Adres Sint-Niklaas: Gezond op Maat - Casinostraat 15 - 9100 Sint Niklaas
Adres Merendree: Lostraat 49 - 9850 Merendree

Schrijf hier in voor je infomoment naar keuze