Teamlid Miranda – K-onsult

Miranda Vermeylen

Mijn "why"

Samen ontdekken welke talenten jou doen stralen, dat inspireert mij! 

Bel op 0468/222.075
Mail naar info@k-onsult.be

Team K-onsult Loopbaancenter Itegem, Rijmenam en Mechelen

Over Miranda

Ik hou van lekker eten, goede gesprekken, brainstormen en nieuwe dingen leren. Mensen noemen mij zorgzaam, creatief en spontaan. Omdat ik graag leer, school ik mezelf regelmatig bij. (Waar ik een hekel aan heb zijn te starre regels, onrechtvaardigheid en mosselen ;-). )

En nee, het is voor mij geen cliché: Coachen is voor mij echt een tweede natuur.

Ervaring
Ik ben opgeleid als maatschappelijk werker en heb tijdens mijn loopbaan tonnen ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen op verschillende levensdomeinen. Ik vulde mijn bachelor diploma aan met zeer uiteenlopende cursussen rond persoonlijke groei en creativiteit. Daardoor kan ik putten uit een breed gamma aan ervaringen.

Meest recent volgde ik de opleiding loopbaancoaching bij K-onsult en een opleiding systemisch werk in de individuele setting. In het najaar van 2019 startte ik met de opleiding tot perfectionismecoach bij Het Ontwikkelingsinstituut.

Het leven is een wijze leraar
Door gezondheidsproblemen werd ik verplicht om mijn patronen onder de loep te nemen en ontdekte ik dat ik vaak please-gedrag stelde. Ik was een leven gaan leiden naar de verwachtingen van mijn omgeving. Zo werkt het natuurlijk niet. Daar kwam ik dan ook hardhandig achter. 

Gaandeweg ontdekte ik dat ik beter zou floreren als zelfstandige. Een dappere en soms ook onzekere keuze. Life begins at the end of your comfort zone! Door mij met de juiste mensen te omringen en te vertrouwen op mijn brede kennis en ervaring durfde ik deze sprong te wagen.

Waarom ik graag met jou een loopbaantraject start
Het is mijn passie om jou te begeleiden naar meer werkgeluk en levensvreugde. Out-of-the-box, met een frisse blik: zo kan je nieuwe wegen ontdekken in je (werk)leven. Een concreet stappenplan maakt de weg ernaartoe helder en overzichtelijk.

Ik werk op maat, in een sfeer van vertrouwen en respect, heel persoonlijk. Want niemand is hetzelfde. Vanuit mijn professionele ervaring en vanuit eigen doorleefde ervaringen, kijken we waar je op vastloopt, waar het écht over gaat. En dan zoeken we nieuwe wegen. Want die zijn er altijd!

Waar vind je mij?
Je kan bij mij terecht in groepspraktijk Tilia te Itegem (afspraak enkel mogelijk telefonisch of per mail), het Gezondheidscentrum in Mechelen (https://www.mirandavermeylen.be/) en in mijn thuispraktijk te Rijmenam (boek meteen je afspraak via de knop hierboven).

Schrijf je in voor een gratis infomoment