Katrien Van Brempt

Mijn "why"

Jou zien kiezen voor jezelf,
dat geeft mij energie.
 

Bel op 0468/222.075
Mail naar info@k-onsult.be

Team K-onsult Loopbaancenter Antwerpen & Hoboken

Over Katrien 

Sensitieve levensgenieter
Ik ben een erg trotse mama van 2 geweldig humoristische tienerdochters. Zij geven dagelijks de nodige kleur aan mijn leven. In de hete zomer van 1976 zag ik het levenslicht en waarschijnlijk hou ik daarom nog steeds enorm van warmte en echtheid. Zelfzorg en doseren zijn voor mij tevens onmisbaar. Ik kan genieten van een rommelmarktje, muziek, een saunabezoek en lekker eten. Geef mij gerust the simple things in life.

Ervaring
Op professioneel vlak heb ik meer dan 18 jaar ervaring als begeleider in verschillende domeinen in de sociale sector zoals: jobcoach, NT2 docent, cursisten- loopbaan- en trajectbegeleider,… .  In 2019 maakte ik, na zelf een loopbaantraject gevolgd te hebben, de sprong naar het zelfstandigen statuut zodat ik al mijn ervaring en goesting kan inzetten op de manier die bij mij past.

Destijds behaalde ik een bachelor maatschappelijk werk, dewelke ik aanvulde met een certificatie opleiding tot loopbaancoach. Omdat ik mijn honger naar kennis niet gestild krijg, dompel ik me nu nog vier jaar onder in de integratieve therapie opleiding bij de Educatieve Academie te Berchem.

Crisis als kans
12 jaar geleden ontdekte ik dat ik hoogsensitief ben. Een feest van herkenning, een last van mijn schouders, iets waarmee ik aan de slag kon. Ik begreep plots waarom ik vaak uitgeput thuiskwam na een vergadering waarin iedereen door elkaar praatte, waarom ik plots huilbuien kreeg, waarom ik sfeer en spanning zo goed aanvoelde en overnam. Ik kon door overprikkeling plots veranderen van de lieve & verdraagzame Katrien in GODZILLA.... Deze hoogsensitieve karaktertrek in mijn job(s) putten mij toen uit. Tot ik besloot er mijn kracht en sterkte van te maken!

Waarom ik graag met jou een loopbaantraject start
Ik zie veel mensen worstelen met de combi work/life balance, burn-out, HSP. Omdat ik geleerd heb mijn hoogsensitiviteit en herstel van burn-out als kracht te zien maakt het me blij om ook andere mensen te zien groeien als persoon tijdens een traject. Ik zie mensen voor zichzelf kiezen en ook zelf terug energie krijgen van de keuzes die zij gaandeweg maken. Elk loopbaantraject is op maat en gaat zowel over wie jij bent als persoon en hoe je jouw professionele identiteit vorm wil geven. Ik haal naar boven wat reeds in je zit.

Waar vind je mij?
Op maandag kan je met mij een afspraak maken bij Groepspraktijk Het Compliment in 2020 Antwerpen. Op dinsdag vind je mij terug bij Novonov te Hoboken.

Schrijf je in voor een gratis infomoment


Adres Novonov: Antwerpsesteenweg 61, 2660 Hoboken

Adres Het Complement: Jan Baptist Verlooystraat 3, 2020 Antwerpen


Op deze data kan u kennismaken
met coach Katrien

  • 8 januari - 9u - 11u Novonov
  • 25 januari - 10u30 - 11u30 Het Complement
  • 22 februari - 10u30 - 11u30 Het Complement
  • 11 maart - 9u - 11u Novonov
  • 30 maart - 19u30 - 20u30 Het Complement
  • 29 april - 9u - 11u Novonov
  • 23 mei - 10u30 - 11u30 Het Complement
  • 10 juni - 9u - 11u Novonov
  • 20 juni - 10u30 - 11u30 Het Complement

Schrijf hier in voor je infomoment naar keuze