Teamlid Karine – K-onsult

Karine Van Oosterbos

Mijn "why"

Jou zien groeien als mens,
daar haal ik voldoening uit!

Bel op 0468/222.075
Mail naar info@k-onsult.be

Team K-onsult Loopbaancenter Mortsel

Over Karine

Walk the talk
Ik ben mama van een leuke tiener dochter, happy single en geniet van de kleine dingen des levens. Mijn huisje aan zee is mijn rustplek en ook Spanje heeft een plekje in mijn hart. Je doet mij het meest plezier met een lekker etentje, een avond filosoferen of een goed boek. Balans is sowieso een sleutelwoord in mijn leven en hoewel ik vaak bruis van energie en mijn job erg graag doe, plan ik ook mijn nodige dosis rust in.

Ervaring
Na meer dan 10 jaar ervaring in de human resources, richtte ik in 2007 K-onsult op. Mijn expertise zette ik toen voornamelijk in op vlak van rekrutering, assessments, outplacement en training. Om mijn kennis te verstevigen, behaalde ik daartoe een postgraduaat in werving en selectie.

Gaandeweg merkte ik dat mijn focus zich verlegde. Stress, welzijn en burn-out waren thema’s waarover ik het meeste las en me het meest in bijschoolde. Vanwege deze interesse verdiepte ik me verder in coaching en volgde ik een vierjarige opleiding integratieve psychotherapie, met een verdiepingsopleiding in contextuele therapie en EMDR. Omdat ik ook op vlak van loopbaanontwikkeling op de hoogte wil blijven, behaalde ik in 2019 een certificatie in de Career Fitness Profiler, een HR analytics tool specifiek voor loopbaanbegeleiding.

Durf kiezen
Toen ik in 2007 mijn eigen bedrijf startte, als single mama van een kleuter, verklaarde iedereen me voor gek. Want ik gaf een job op als national manager met alle daarbij horende voordelen. Toch bleef ik ervan overtuigd dat “alles kan”.  En effectief, een jaar later kocht ik mijn huis en intussen bestaat mijn organisatie uit 4 pijlers en omring ik me met een fijn team. Mijn motto is en blijft “Durf kiezen” en daar besteed ik zowel in mijn werk als in mijn privé dan ook echt aandacht aan.

Waarom ik graag met jou een loopbaantraject start
Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het verdient om het leven te leiden dat bij hem past. Mensen mogen begeleiden in hun keuzeprocessen vind ik dan ook een dankbare job. Of je nu na een burn-out hulp nodig hebt bij een re-integratietraject, steviger in je leiderschap wil kunnen staan of zicht wil krijgen op wat je echt wil en waar je goed in bent, ik ga dus graag met jou aan de slag. Want ik krijg voldoening uit het “zien groeien van mensen” en ik haal dan ook dagelijks mijn kracht en motivatie uit het verschaffen van nieuwe inzichten door interactief met mensen aan de slag te gaan.

Waar vind je mij? 
Op dinsdag en donderdag vind je mij bij Senses Praktijkhuis in Mortsel. Op andere dagen kan je, volgens beschikbaarheid, online afspraken via ZOOM inplannen.

Schrijf je in voor een gratis infomoment

Op deze data kan u kennismaken
met coach Karine

  • Voorlopig geen data

Schrijf hier in voor je infomoment naar keuze