fbpx

Janice Lenaerts

Mijn "why"

"Do what you love,
love what you do",
mét passie, daar geloof ik in!

Bel op 0468/222.075
Mail naar info@k-onsult.be

Team K-onsult Loopbaancenter Antwerpen

Over Janice

Vrolijk, enthousiast en positief! Een echte levensgenieter, die eigenlijk nog het gelukkigste wordt van de kleine dingen.
Ik ben wat ze noemen een “multi passionate”, iemand met meerdere passies en interesses. Ik word heel erg blij van nieuwe dingen te leren en te ontdekken, om creatief bezig te zijn.  Het zal je dan vast niet verbazen als ik zeg dat mijn grootste passies reizen en dansen zijn.
En mensen! Ik ben een echte people person, en kijk er al enorm naar uit om jou te mogen ontmoeten!

Ervaring

Als 18-jarige was het niet gemakkelijk om één studierichting te kiezen, als er minstens 5 studies waren die me enorm boeiden en waar ik mezelf een carrière in zag uitbouwen. Het werd Communicatiemanagement, omdat deze richting heel uiteenlopende vakken had, en me niet in een hokje duwde.

Ik geloof in gaan voor wat je wil. Dus toen ik meer kans maakte op mijn droomjob met een diploma Toerisme & Recreatiemanagement, ben ik dat gaan bijstuderen. Een jaartje keihard werken, want een voltijdse studie en job combineren is een uitdaging. Maar 2 maanden na het behalen van mijn diploma, was die droomjob van mij!

Een burn-out heeft me in aanraking gebracht met coaching, me aangezet en uitgedaagd tot zelfreflectie, en me enorm geïnspireerd. Geïnspireerd om mijn loopbaan te herevalueren.
Ik werd zelfstandige, en het plaatje klopt nu weer!

Sinds 2021 ben ik gecertifieerde loopbaanbegeleider en stress & burn-out coach, en heel trots deel te mogen zijn van het K-onsult team!  

DO WHAT YOU LOVE , LOVE WHAT YOU DO

Voor mij echt één van mijn levensmotto’s, waar ik ook aan blijf werken. Want hoe vaak staan we eigenlijk even stil - terwijl we meedraaien in de ratrace – of we nog wel doen wat we graag doen?
Of wat we doen ons nog wel gelukkig maakt?

waAROM IK GRAAG MET JOU EEN LOOPBAANTRAJECT START

Had jij nu net bij het lezen van mijn motto het gevoel had, dat dat is wat jij eigenlijk mist:
Dat gevoel dat je doet wat je graag doet, waar je gelukkig van wordt…

 Dan wil ik jou heel graag begeleiden in jouw zoektocht. Als coach, maar ook als enthousiaste supporter. Ik word echt blij van mensen hun passie te zien terugvinden, hun dromen terug te durven najagen, of net te ontdekken wat die dromen eigenlijk zijn. Als ik daar aan heb kunnen bijdragen, maakt me dat best trots!

 Ik heb heel veel zin om samen met jou op ontdekking te gaan naar wat het is dat jij nodig hebt, om terug te kunnen zeggen: "I do what i love, i love what I do".

WAAR VIND JE MIJ?

Ik werk vanuit mijn eigen praktijk te Borgerhout (vlakbij Berchem Station).
Zeer gemakkelijk bereikbaar met zowel de wagen als openbaar vervoer en gratis parking voor de deur.

Schrijf je in voor een gratis infomoment

Op deze data kan u kennismaken
met coach Janice

  • datum
  • datum

Adres 

Schrijf hier in voor je infomoment naar keuze