fbpx

Isabel Verhaert

Mijn "why"

Ontdek waarvoor je écht in de wieg gelegd bent!

Bel op 0468/222.075
Mail naar info@k-onsult.be

Team K-onsult Loopbaancenter Mortsel en Lier

Over Isabel 

Goedlachs, een tikje eigenwijs en boordevol ideeën. Zo word ik al eens omschreven. Als mama van twee opgroeiende jongens en veel interesses tracht ik alles uit het leven te halen. Ik ben sociaal geëngageerd en hou van netwerken, zowel privé als professioneel. Je mag mij altijd komen halen voor een gezellig avondje uit of een brainstormmoment. Ik kan van beiden even erg genieten. Ons gezin is uitgebreid met twee cavia’s en als vaste hondenoppas van een wollige witte viervoeter kan ik mijn hart voor dieren helemaal open zetten.

Ervaring
Met een Master in de Politieke Wetenschappen en een opleiding Management in de Sociale Economie ben ik gepokt en gemazeld om van meerdere markten thuis te zijn. Door mijn kennis te versterken met een opleiding tot KernTalenten analist en loopbaancoach, kan ik intussen mijn ei helemaal kwijt.

Mijn 20 jaar ervaring in management en leidinggeven voedde mijn passie voor talentmanagement en het nieuwe leiderschap. In 2017 zette ik de stap naar het zelfstandigen statuut. Ik ben bedrijfsleider, office manager en directeur geweest in loondienst en voel dat het petje van ondernemer mij toch nét iets meer past.

Ik geloof in mensen!
Ik geloof erin dat als je mensen kansen geeft, dit hen motiveert om de beste versie van zichzelf te zijn. Daarom werk ik ook graag met zogenaamde kansengroepen en 55+. Want zoals er op elk potje een dekseltje past, is dit ook zo op het vlak van job fit. Als je mensen als méns bekijkt, in hun totaliteit, met hun talenten, zie je vanzelf de waarde die zij brengen in een organisatie.

Iemand die elke dag bewust gebruik maakt van zijn talenten en écht zichzelf kan zijn, is een gelukkige mens, daar ben ik zeker van. En gelukkige mensen veroorzaken veerkracht en groei. Groei voor zichzelf én groei voor de organisatie waarvoor ze werken.

Waarom ik graag met jou een loopbaantraject start
Als jij het gevoel hebt dat een deel van jou onzichtbaar is, help ik je dit graag zichtbaar te maken. Ik leg de focus op de persoonlijkheid, de talenten én het potentieel van mensen met als doel hun veerkracht te versterken. Vanuit mijn ervaring in het bedrijfsleven en in de sociale sector kan ik me verplaatsen in meerdere jobs en sectoren. Ik kan een kerntalentenanalyse inzetten om jou werkelijk in kaart te brengen. Het gaat immers niet enkel om talenten, het is tevens dé manier om een helder zicht te krijgen op energiegevers en –vreters. Zo besef je waarom jouw job wel/niet bij jou past.

Waar vind je mij?
Op vrijdag en zaterdag werk ik vanuit de Groepspraktijk Senses Praktijkhuis te Lier. Op andere dagen vind je mij terug in Mortsel.

Schrijf je in voor een gratis infomoment

Op deze data kan u kennismaken
met coach Isabel

  • 12 maart - 11u -12u - Online

Schrijf hier in voor je infomoment naar keuze