Teamlid Cindy – K-onsult

Cindy Jacobs

Mijn "why"

Jou helpen groeien door zelfinzicht, yes!

Bel op 0468/222.075
Mail naar info@k-onsult.be

Team K-onsult Loopbaancenter Reet & de Rupelstreek

Over Cindy

Een flapuit, Duracell konijn, levensgenieter en toch… iemand die houdt van rust en stilte. Ik kan een vat vol energie zijn, afgewisseld met voldoende rust en daarom respecteer ik als ochtendmens ook werkelijk mijn avondklok. Ik hou van lekker eten, van tateren met vrienden en van het maken van verre en minder verre reizen. Ik sta bewust in het leven en mijn kattin is mijn alles. Mijn vrienden weten dat ik zorgzaam ben en dat ik vriendschappen ook echt koester en er altijd voor hen zal zijn.

Ervaring
Ik studeerde destijds af als bedrijfskundige, volgde een lerarenopleiding en behaalde een bachelor in marketing. Intussen schoolde ik me bij tot gecertifieerd coach met een specialisatie in stress- en burn-out coaching. Ik heb een jarenlange ervaring in HR Management en consultancy en bouwde daarin enorm veel expertise op.

Omdat ik me in loondienst gedroeg als een echte intrapreneur was het op een bepaald moment gewoon logisch om de stap naar ondernemerschap te zetten. Dit heb ik mij nog geen seconde beklaagd. Zoveel toffe projecten kwamen meteen mijn kant uit en ik kan nu nog meer kiezen hoe en waar ik mijn talenten inzet, zowel als trainer, coach en consultant.

Gewoon doen!
Het motto van K-onsult is "Durf kiezen". Voor jezelf, voor het leven dat bij jou past, op alle vlakken. Om te durven heb je zowel assertiviteit en zelfvertrouwen nodig. Laat dat nu net zijn waarrond ik met cliënten aan de slag ga wanneer een keuze zich opdringt en men het proces niet durft aan te vatten.

Ik geloof heel sterk in de kracht van mensen en ben zo blij wanneer ik mensen bewuste keuzes zie maken. Daarom werk ik als loopbaancoach ook sterk rond assertiviteit en zelfvertrouwen. Want eens je je volle potentieel herkent en benut, kan je werkelijk alles aan!

Waarom ik graag met jou een loopbaantraject start
Als jij werkelijk wil groeien en stappen wil zetten naar verandering toe, ga ik heel graag met jou aan de slag. Dan inspireer, enthousiasmeer en motiveer ik jou, met respect voor wie jij bent als individu. Mijn expertisegebied situeert zich vooral rond talentmanagement en in het in beweging brengen van mensen. Ik durf daarbij al eens te confronteren, steeds vanuit een mensgerichte houding. Zoek jij een coach die geen blad voor de mond neemt en jou werkelijk naar een hoger niveau tilt, zowel als persoon als in je loopbaan, wel, dan ga ik graag met jou op pad.

Waar vind je mij?
Ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Reet. Dit kan ook ’s avonds en in het weekend.

Schrijf je in voor een gratis infomoment

Adres: Pierstraat 417/7, 2840 Reet

Op deze data kan u kennismaken
met coach Cindy

  • 13 maart: 10u30 - 11u Online
  • 27 maart: 10u30 - 11u Online
  • 17 april: 10u30 - 11u Online

Schrijf hier in voor je infomoment naar keuze