Anouk De Weerdt

Mijn "why"

If you can dream it, you can do it!

Bel op 0468/222.075
Mail naar info@k-onsult.be

Team K-onsult Loopbaancenter Mechelen

Over Anouk

Ontdekkingsreiziger!
Ik ben een mama, plusmama, partner, dochter, vriendin en vooral Anouk. Ik hou van ontdekken: mensen, culturen, talen, plaatsen ver en dichtbij,… Dat zie je aan mijn studies en werkverleden: ik ben een sinologe, heb in China gewoond en ik heb ook een bijzondere band met Zuid-Afrika. In 2019 maakte ik met mijn gezin een rondreis door China. Heerlijk om deze ervaring te kunnen delen. Ook in mijn loopbaan ging ik op ontdekking.

Ervaring
In 2018 zette ik de stap naar het ondernemerschap, als loopbaancoach en als studiekeuzebegeleider. Voor mij dé ideale manier om werk en gezin te combineren en meerdere eieren in één mand te kunnen leggen. Voordien werkte ik elf jaar in het hoger onderwijs, aan de KUL en UA, als internationaal beleidsmedewerker en projectcoördinator, eerst met buitenlandse studenten en docenten. Bij Thomas More lag mijn focus op Vlaamse studiekiezers.

Levenslang leren!
Nieuwe kennis en ervaringen sprokkelen, daar krijg ik energie van. Zo volgde ik de afgelopen jaren opleidingen tot loopbaancoach bij Karine Van Oosterbos (K-onsult), Kindertalentenfluisteraar (methode Luk Dewulf) en Keuzekompascoach (The Future Generation). Vorig semester was ik ook weer even student toen ik aan de KU Leuven het mastervak 'Keuzeprocessen in studie en loopbaan' volgde. En het blijft kriebelen om iets nieuws te leren.

HSP & multipotential!
Deze eigenschappen zet ik bewust in als kracht, want ja, dat kan! Ook over bore-out en depressie, over leven en werken met chronische pijn in combinatie met een gezin, kan ik meespreken. Het maakt deel uit van wie ik ben en met dit totaalpakket aan eigenschappen, ervaringen en kennis ga ik graag samen met jou op pad. En oh ja, humor en jezelf al eens kunnen relativeren vind ik ook belangrijk.

Waarom ik graag met jou een loopbaantraject start
Ik hou ervan om met jou op pad te gaan, zodat jij je innerlijk kompas terugvindt, mocht je even het noorden kwijt zijn. Samen met jou zoom ik in op wie jij bent, wat jouw kwaliteiten en waarden zijn en welke beroepen er bij jouw talenten passen. Soms geef ik je ook een huiswerkopdracht mee. Ik vind het belangrijk dat jij kan ontdekken wat je graag doet en dit kan vertalen in een aantrekkelijk CV. Loopbaanvragen die te maken hebben met HSP op de werkvloer, burn-out of bore-out, work-life balance, keuzestress als multipotential en re-integratie na langdurige of met chronische ziekte begeleid ik graag. Sowieso is elk traject op maat en vind ik het geweldig om te mogen werken met mensen die er ten volle voor willen gaan, geloven in hun eigen kracht en bewuste en authentieke keuzes willen maken.

Waar vind je mij?
Op maandag,- woensdag- en vrijdagvoormiddag werk ik vanuit het Gezondheidscentrum Mechelen. Ik vind het immers belangrijk om de mens in zijn totaliteit te kunnen bekijken en hou ook van samenwerking met collega’s. Als natuurmens ben ik tevens fan van wandelcoaching, wat ik aanbied op andere weekdagen. Steeds na afspraak.

Schrijf je in voor een gratis infomoment

Op deze data kan u kennismaken
met coach Anouk

  • 9 januari: 9u - 11u ‘Koffieklap’ in Kato Gâteaux
  • 11 februari: 14u - 16u ‘Koffieklap’ in Kato Gâteaux
  • 19 maart: 9u - 11u ‘Koffieklap’ in Kato Gâteaux
  • 21 april: 14u - 16u ‘Koffieklap’ in Kato Gâteaux
  • 28 mei: 9u - 11u ‘Koffieklap’ in Kato Gâteaux
  • 2 juli: 14u - 16u ‘Koffieklap’ in Kato Gâteaux

Adres Kato Gâteaux: Korenmarkt 11, 2800 Mechelen

Schrijf hier in voor je infomoment naar keuze