fbpx

Anke De Meester

Mijn "why"

Samen op zoek gaan naar de ‘goesting’ in je carrière, daar doe ik het voor!

Bel op 0468/222.075
Mail naar info@k-onsult.be

Team K-onsult Loopbaancenter Wilrijk

Over Anke

Hart voor mens én dier
Ik ben Anke, een enthousiaste en gedreven levensgenieter. Mijn grootste liefde is mijn hondje Charlie, we trekken er graag samen op uit. Ik hou van reizen, maar ook van thuiskomen. In het weekend of op een vrije dag ga ik graag ontbijten, met een lekker koffietje erbij! Mijn zetel heeft op vrije momenten een grote aantrekkingskracht om er in weg te kruipen met een goed boek of een filmpje te kijken (dat kan knuffelhond Charlie ook appreciëren trouwens). Verder ben ik vaak te vinden bij familie en vrienden, en als experimenterende foodie maakt eten en drinken daar maar al te vaak deel van uit.

Ervaring
Ik ben ook Anke, coach en trainer in hart en nieren. Als dynamische, empathische en mensgerichte facilitator met meer dan 13 jaar ervaring in het geven van opleidingen en workshops. Ik haal mijn energie uit het coachen en begeleiden van mensen bij (professionele) vraagstukken. Ik wil hen echt versterken in wie ze zijn en wat ze willen, door samen op zoek te gaan naar hun kwaliteiten en talenten, die ze misschien zelf uit het oog verloren zijn.

Aanvullend op mijn ervaring als trainer bij Fluvius en begeleiden van werkzoekenden bij SBS SkillBuilderS stapte ik in de opleiding tot loopbaancoach / loopbaanprofessional bij Karine Van Oosterbos (Konsult) om me verder te onderbouwen in mijn kennis en kunde.

Waarom ik graag met jou een loopbaantraject start
Ik ben ook Anke, jouw nieuwe loopbaanbegeleider. Klaar om jou te coachen in je zoektocht naar werkgeluk! Weet je het even niet meer zo goed? Heb je vragen bij jouw 'why' in je loopbaan? Voel je je niet meer thuis op je werk? Moet je je elke werkdag uit je bed slepen? Op zoek naar je drive, goesting en motivatie?

Onbevooroordeeld en met een open blik luister ik naar je verhaal en we gaan samen op zoek naar je kwaliteiten, vaardigheden en talenten. We maken samen jouw traject, waardoor geen enkel traject hetzelfde is.

Waar vind je mij?
Op woensdag en donderdag werk ik in groepspraktijk Hamedo in Wilrijk. Op dinsdag kan je me vinden in groepspraktijk Groen Zuid in Hoboken.

Schrijf je in voor een gratis infomoment

Op deze data kan u kennismaken
met coach Anke

 • 6 oktober om 14u in Groen Zuid
 • 7 oktober om 18u in Hamedo
 • 20 oktober om 16u30 in Groen Zuid
 • 30 oktober om 14u30 in Hamedo
 • 3 november om 14u in Groen Zuid
 • 13 november om 10u in Hamedo
 • 17 november om 18u in Groen Zuid
 • 25 november om 18u in Hamedo
 • 1 december om 14u in Groen Zuid
 • 11 december om 14u in Hamedo
 • 15 december om 18u in Groen Zuid

Huisartspraktijk Hamedo: Doornstraat 34 te Wilrijk 
Groepspraktijk Groen Zuid: Roodenbekehoek 14, 2660 Hoboken

Schrijf hier in voor je infomoment naar keuze