fbpx

Me-time na de lockdown

Krijg jij stiekem al wat stress als je denkt dat je agenda binnenkort weer overvol zal lopen? Je kan immers maar moeilijk nee zeggen tegen afspraakjes met vrienden en familie?

Ineens was die ‘lockdown’ er, de verplichte pauze, voor velen een enorm avontuur op zich, maar vaak ook een aha-momentje, want zo kan het ook! Geen volle agenda’s, tijd voor jezelf, tijd om te voelen waar jij nood aan hebt. Mensen die deze kant van de Coronapauze ervaren hebben krijgen nu al lichte paniekaanvallen als ze denken aan het moment dat die rust weer gaat wegvallen.

In een artikel voor Feeling deelde ik daarom enkele tips om die balans voor jezelf te kunnen garanderen. Het is namelijk broodnodig om die me-time momentjes te behouden, zonder je schuldig te voelen als je ‘nee’ zegt tegen andere afspraakjes. Ook dat ‘nee’ zeggen kan je op een aangename manier doen zodat mensen zich helemaal niet afgewezen voelen, bekijk dus zeker even mijn tips!

Bye bye volle agenda, hello me-time!

Het volledige artikel lees je hier: https://www.feeling.be/psycho-relatie/na-de-lockdown-zo-leer-je-neen-zeggen-tegen-vrienden-en-bouw-je-voldoende-me-time-in