fbpx

Schrijf jouw eigen loopbaanverhaal
en doe mee met de online loopbaan challenge! 

Jouw job en loopbaan onder de loep nemen? Een goed idee!
Want je spendeert vaak meer tijd op je werk, dan thuis bij je familie en vrienden.
 Een job die voldoening geeft, combineerbaar is met je privéleven en jou de mogelijkheid biedt jezelf te ontwikkelen,
is dan ook niet teveel gevraagd.

  • Maar hoe vind je nu die job die bij jou past?
  • Wat als het solliciteren maar niet wil lukken?
  • Hoe ga je om met minder leuke collega’s?
  • En welke randvoorwaarden zijn voor jou belangrijk?

Loopbaanbegeleiding is een manier om zowel naar jezelf als naar jouw job te kijken. Zodat je jouw loopbaan en job nog beter kan afstemmen op wie jij bent, wat jij wil en wat jij kan.

Dit kan vanaf nu ook via de ONLINE LOOPBAAN CHALLENGE!

Want hoewel de Vlaamse Overheid loopbaanbegeleiding ook belangrijk vindt en het systeem van loopbaancheques introduceerde, waarmee je  voor slechts 80 euro bij een loopbaancoach terecht kan … is deze subsidie NIET VOOR IEDEREEN!

  • Je hebt 7 jaar werkervaring nodig alvorens je recht hebt op loopbaancheques.
  • Na het inzetten van je cheques moet je weer 6 jaar wachten op nieuwe cheques.

Laat dat geen redenen zijn om niet naar jouw loopbaan te kijken en neem deze aan deze 5daagse online loopbaan challenge! Hiervoor betaal je ook slechts 80 euro.

Praktisch

Van 19 tot 23 december ga jij aan de slag met jouw eigen loopbaanverhaal. Je vertrekt vanuit jouw persoonlijke waarden, schrijft jouw purpose neer, bekijkt jouw rugzak aan talenten en zoveel meer.

Hoe? Wel, dat doe jij helemaal zelf in deze DIY versie. Do it yourself dus. Je krijgt elke ochtend een video en opdracht in je mailbox en je maakt gebruik van een gesloten FB groep om vragen te stellen en jouw ervaring te delen. Een echte peer to peer groep dus, met gelijkgestemden én ikzelf. Want deze DIY versie is uiteraard mét mijn ondersteuning.

Ik wil je laten ontdekken hoe jij de juiste loopbaankeuzes kan maken, voldoening kan halen uit je job, een fijn leven kan leiden waar jouw job deel van uitmaakt en zicht krijgt op jouw waarden, competenties en talenten.

Je doet dit van 19 t.e.m. 22 december gewoon op eigen tempo en op vrijdag 23 december ontmoet ik je heel graag live in een groepszoom, samen met de andere deelnemers aan deze challenge. Dan kunnen we samen terugblikken op het proces. Ik kijk er al enorm naar uit!

Wil jij graag deelnemen en ontdekken hoe jij jouw loopbaan zelf kan vorm geven?

Registreer je dan hier.
Geef daarbij zeker het e-mail adres op waarop je de mails van de challenge van 19 t.e.m. 23 december wil ontvangen en check zeker je spam mocht je niet meteen iets toekrijgen.

En geef jezelf alvast een pluim! Dat verdien je door je hiervoor te engageren.

Meer informatie? Bel 0468 222 075 of mail naar info@k-onsult.be