fbpx

Kalender
Workshops en Trainingen

Klik op het blok met de activiteiten waar jij naar op zoek bent om naar de kalender te gaan.

jan
15
vr
Start to coach – 5daagse – Live @ Wanneer LIVE mag, te Edegem
jan 15 @ 09:30 – feb 12 @ 16:00

Word coach! Deze intensieve 5-daagse coaching opleiding leert jou de basis vaardigheden van een coach. Deze basis is COMMUNICATIE! Zowel verbaal als non-verbaal.

Inschrijvingen en Info

feb
22
ma
Opleiding Stress, burn-out en HSP coach/professional – live + online @ K-onsult
feb 22 @ 09:30 – apr 19 @ 16:00

Werk jij reeds met mensen? Misschien als life coach of loopbaancoach of als psycholoog of therapeut? Dan kom je vast geregeld in aanraking met thema’s als stress, burn-out en hsp.

Onze interactieve 7-daagse vorming, inclusief certificatie dag, telkens op maandagen, gaat dieper in op de begeleiding bij bovenstaande.

Onze methodiek is opgebouwd vanuit de I.V. benadering. I.V. staat voor Interactionele Vormgeving en is integratief en cliënt georiënteerd. Via interactie, gericht op zowel denken, doen als voelen, ga je samen met de cliënt in op zijn/haar hulpvraag en ga je mee op pad.

Inschrijvingen en Info

apr
19
ma
Word loopbaan- en welzijnsprofessional voor organisaties @ Online + Live: K-onsult Academie - Mortsel
apr 19 @ 09:30 – jun 14 @ 16:00

Deze integratieve avondopleiding, inclusief certificatiedag, versterkt jouw vaardigheden als goede organisatie coach. Je leert zowel werken rond de loopbaan als het welzijn van werknemers, op alle niveaus.

Als coach wandel jij mee op het levens- en loopbaanpad van jouw coachees en help je hen groeien en zichzelf verder ontwikkelen. Geïnspireerd door sleutelinformatie, die door de coachees wordt aangereikt, creëert de coach de ruimte om dit proces vorm te geven.

Inschrijvingen en info