Kalender
Workshops en Trainingen

Klik op het blok met de activiteiten waar jij naar op zoek bent om naar de kalender te gaan.

okt
19
za
Opleiding tot loopbaancoach/loopbaanprofessional @ K-onsult Academie - Mortsel
okt 19 2019 @ 10:00 – apr 25 2020 @ 16:00

Deze integratieve 7-daagse coaching opleiding (+ certificatiedag) versterkt jouw vaardigheden als goede loopbaancoach. We zoemen in op zowel interne loopbaanbegeleiding in organisaties als in loopbaancoaching voor particulieren.

Inschrijvingen en info

dec
6
vr
Workshop – A goal without a plan is just a wish @ K-onsult
dec 6 @ 09:30 – 15:30

A goal without a plan is just a wish!
Als je zelf geen plan hebt, pas je wel in het plan van een ander! Als statement kan dat tellen, niet?
Ben jij overal mee bezig behalve met dat wat je gepland had? Komt je daardoor soms in tijdnood, herken je een vorm van uitstelgedrag of realiseer je simpelweg niets?

Inschrijvingen en Info

dec
18
wo
Open Koffie met Robin Cuypers als spreker over prijszetting @ K-onsult
dec 18 @ 09:00 – 12:00

Onze volgende Open Koffie gaat door op woensdag 18 december met gastspreker Robin Cuypers  over prijszetting.

Inschrijvingen en info

jan
10
vr
Start to coach @ K-onsult
jan 10 @ 09:30 – feb 7 @ 16:00

Word coach! Deze intensieve 5-daagse coaching opleiding leert jou de basis vaardigheden van een coach. Deze basis is COMMUNICATIE! Zowel verbaal als non-verbaal.

 

Inschrijvingen en Info

jan
13
ma
Masterclass – Laat stress niet leiden tot burn-out @ K-onsult
jan 13 @ 09:15 – 16:00

Werk jij als professional met of voor mensen? Dan wil je vast weten hoe men anders kan leren omgaan met stress, zodat dit niet chronisch wordt en kan resulteren in burn-out. Ook jij als professional kan deze handvaten gebruiken, voor jezelf.

Info en inschrijvingen

jan
25
za
Schrijftherapie aan zee – wintereditie @ Westende
jan 25 @ 09:00 – jan 26 @ 17:00

Wist je dat schrijftherapie bekeken wordt als een effectieve psychologische behandeling bij stress? Reden temeer dus om deze vorm in te zetten.

De vorige schrijftherapie weekends aan zee brachten heel wat in beweging. Door middel van schrijfopdrachten, visualisaties en voor iedereen ook een persoonlijk gesprek, werden kwetsuren op een veilige manier naar boven gebracht en getransformeerd. Want als we onze horrorverhalen kunnen beschrijven, dan kunnen we deze ook even goed herschrijven, niet?

Inschrijvingen en Info

feb
3
ma
Tweedaagse masterclass – reïntegratie na burn-out @ K-onsult
feb 3 @ 09:15 – feb 17 @ 09:15

Om terug te kunnen keren naar de werkvloer, na langdurige afwezigheid, is een goede voorbereiding én opvolging noodzakelijk. De overheid voorziet in een officieel re-integratietraject voor werknemers en ook de huisarts, mutualiteit en arbeidsgeneesheer spelen hierbij een rol.

Omdat zowel particulieren, hulpverleners als bedrijven vaak het overzicht kwijt zijn binnen zo’n traject, werd deze masterclass opgebouwd rond twee delen: voorbereiding voor een succesvolle integratie en opvolging tijdens het re-integratietraject.

Inschrijvingen en info

mrt
9
ma
Masterclass – HSP herkennen en erkennen @ K-onsult
mrt 9 @ 09:15 – 16:00

Je hoorde ongetwijfeld al van HSP en bent of kent wellicht iemand in je naaste omgeving die als hoog-sensitief persoon door het leven gaat. Maar wat is hoog-sensitiviteit nu eigenlijk? Hoe kan je het herkennen, zowel bij jezelf als anderen en vooral, hoe kan je ermee leren omgaan zodat het geen obstakel voor je vormt?

Info en inschrijvingen

apr
20
ma
Driedaagse masterclass – assessmenttechnieken @ K-onsult
apr 20 @ 09:15 – jun 8 @ 09:15

Als professional binnen HR, zaakvoerder of als coach is inzicht in assessmenttechnieken belangrijk.

Info en inschrijvingen

apr
27
ma
Energetische onthaastingsretraite te Spanje @ Villa Con Gusto
apr 27 @ 10:00 – mei 1 @ 16:00

Onze onthaastingsretraite in oktober 2019 deed ons verlangen naar meer. Dus staat deze opnieuw op de agenda in april/mei 2019. We prikten de week van 27 april, met op 1 mei een feestdag zodat men minder verlof hoeft te nemen. De datum kan nog met 1 dag opschuiven indien dit beter uitkomt.

Gericht op stress release, op loslaten, op yoga, op meditatie en dus op onthaasten. Je hoeft hiervoor niet eerder yoga gevolgd te hebben, we werken intuïtief op de manier die nodig blijkt te zijn.

Inschrijvingen en Info