Kalender
Workshops en Trainingen

Klik op het blok met de activiteiten waar jij naar op zoek bent om naar de kalender te gaan.

feb
3
ma
Tweedaagse masterclass – reïntegratie na burn-out @ K-onsult
feb 3 @ 09:15 – feb 17 @ 09:15

Om terug te kunnen keren naar de werkvloer, na langdurige afwezigheid, is een goede voorbereiding én opvolging noodzakelijk. De overheid voorziet in een officieel re-integratietraject voor werknemers en ook de huisarts, mutualiteit en arbeidsgeneesheer spelen hierbij een rol.

Omdat zowel particulieren, hulpverleners als bedrijven vaak het overzicht kwijt zijn binnen zo’n traject, werd deze masterclass opgebouwd rond twee delen: voorbereiding voor een succesvolle integratie en opvolging tijdens het re-integratietraject.

Inschrijvingen en info

feb
6
do
Voortraject voor ondernemers in spé @ K-onsult
feb 6 @ 18:30 – feb 13 @ 21:30

Heb je een (stille) droom om zelfstandige te worden? Twijfel je aan de haalbaarheid van je idee? Bezorgt de financiële kant van de zaak je onzekerheid en durf je er daarom niet voor te kiezen?

Inschrijvingen en info

mrt
6
vr
Start to coach @ K-onsult
mrt 6 @ 09:30 – apr 3 @ 16:00

Word coach! Deze intensieve 5-daagse coaching opleiding leert jou de basis vaardigheden van een coach. Deze basis is COMMUNICATIE! Zowel verbaal als non-verbaal.

Inschrijvingen en Info

mrt
9
ma
Masterclass – HSP herkennen en erkennen @ K-onsult
mrt 9 @ 09:15 – 16:00

Je hoorde ongetwijfeld al van HSP en bent of kent wellicht iemand in je naaste omgeving die als hoog-sensitief persoon door het leven gaat. Maar wat is hoog-sensitiviteit nu eigenlijk? Hoe kan je het herkennen, zowel bij jezelf als anderen en vooral, hoe kan je ermee leren omgaan zodat het geen obstakel voor je vormt?

Info en inschrijvingen

mrt
12
do
Traject – Start een bloeiende praktijk @ K-onsult
mrt 12 @ 19:00 – mrt 26 @ 21:00

Hoe bouw jij een bloeiende praktijk uit? Ben je coach, psycholoog of therapeut? Dan ben je ongetwijfeld gepassioneerd door je vak! Omdat je zo graag werkt met mensen en dit niet als werken aanvoelt, durf je misschien al eens vergeten dat hier tevens jouw inkomen aan gekoppeld is. Herkenbaar ? Ik merk dat veel coaches zich ongemakkelijk bij het woord “verkoop”. Laten we dit dan ook gewoon ombuigen naar bekendmaking van jezelf en jouw aanpak.

Inschrijvingen en Info

apr
20
ma
Driedaagse masterclass – assessmenttechnieken @ K-onsult
apr 20 @ 09:15 – jun 8 @ 09:15

Als professional binnen HR, zaakvoerder of als coach is inzicht in assessmenttechnieken belangrijk.

Info en inschrijvingen

mei
9
za
Traject Kom tot de kern van je zaak
mei 9 – mei 14 hele dag

Je hebt een duidelijk aanbod, je hebt leuke klanten, je weet waar je naartoe wil. Kortom, die eerste uitdagingen die behoren bij het opstarten als ondernemer, heb je overleefd.

En nu wil je doorgroeien.

Je wil dieper wortelen zodat je krachtig staat om de groei die je voor ogen hebt werkelijkheid te laten worden. En dat willen wij graag faciliteren.  In kleine groep helder kijken naar je bedrijf en concrete plannen maken voor de toekomst. Daar gaan we voor.

We trekken naar een heerlijke plek aan het meer om ons te verdiepen in de energetische blueprint, de cijfers en jouw marketingplan.

Alle info en inschrijvingen

jun
4
do
Voortraject voor ondernemers in spé @ K-onsult
jun 4 @ 18:30 – jun 11 @ 21:30

Heb je een (stille) droom om zelfstandige te worden? Twijfel je aan de haalbaarheid van je idee? Bezorgt de financiële kant van de zaak je onzekerheid en durf je er daarom niet voor te kiezen?

Inschrijvingen en info

okt
12
ma
7-daagse certificatie opleiding Stress, burn-out en HSP coach @ K-onsult
okt 12 @ 09:30 – dec 7 @ 16:00

Werk jij reeds met mensen? Misschien als life coach of loopbaancoach of als psycholoog of therapeut? Dan kom je vast geregeld in aanraking met thema’s als stress, burn-out en hsp.

Onze interactieve 7-daagse vorming, inclusief certificatie dag, telkens op maandagen, gaat dieper in op de begeleiding bij bovenstaande.

Onze methodiek is opgebouwd vanuit de I.V. benadering. I.V. staat voor Interactionele Vormgeving en is integratief en cliënt georiënteerd. Via interactie, gericht op zowel denken, doen als voelen, ga je samen met de cliënt in op zijn/haar hulpvraag en ga je mee op pad.

Inschrijvingen en Info

okt
17
za
Opleiding tot loopbaancoach/loopbaanprofessional @ K-onsult Academie - Mortsel
okt 17 2020 @ 10:00 – mrt 27 2021 @ 16:00

Word loopbaancoach en ontwikkel je tot loopbaanprofessional

Deze integratieve 8-daagse coaching opleiding, inclusief certificatiedag, versterkt jouw vaardigheden als goede loopbaancoach. We zoemen in op zowel interne loopbaanbegeleiding in organisaties als in loopbaancoaching voor particulieren.

Je wandelt als coach mee op het levens- en loopbaanpad van de coachees en help je hen groeien en zichzelf verder ontwikkelen. Geïnspireerd door sleutelinformatie, die door de coachees wordt aangereikt, creëert de loopbaancoach de ruimte om dit proces vorm te geven.

Inschrijvingen en info