Kalender
Workshops en Trainingen

Klik op het blok met de activiteiten waar jij naar op zoek bent om naar de kalender te gaan.

mrt
6
vr
Start to coach @ K-onsult
mrt 6 @ 09:30 – apr 3 @ 16:00

Word coach! Deze intensieve 5-daagse coaching opleiding leert jou de basis vaardigheden van een coach. Deze basis is COMMUNICATIE! Zowel verbaal als non-verbaal.

Inschrijvingen en Info

apr
20
ma
Traject – Start een bloeiende praktijk @ K-onsult
apr 20 @ 19:00 – mei 4 @ 21:00

Hoe bouw jij een bloeiende praktijk uit? Ben je coach, psycholoog of therapeut? Dan ben je ongetwijfeld gepassioneerd door je vak! Omdat je zo graag werkt met mensen en dit niet als werken aanvoelt, durf je misschien al eens vergeten dat hier tevens jouw inkomen aan gekoppeld is. Herkenbaar ? Ik merk dat veel coaches zich ongemakkelijk bij het woord “verkoop”. Laten we dit dan ook gewoon ombuigen naar bekendmaking van jezelf en jouw aanpak.

Inschrijvingen en Info

jun
4
do
Voortraject voor ondernemers in spé @ K-onsult
jun 4 @ 18:30 – jun 11 @ 21:00

Heb je een (stille) droom om zelfstandige te worden? Twijfel je aan de haalbaarheid van je idee? Bezorgt de financiële kant van de zaak je onzekerheid en durf je er daarom niet voor te kiezen?

Inschrijvingen en info

okt
12
ma
7-daagse certificatie opleiding Stress, burn-out en HSP coach @ K-onsult
okt 12 @ 09:30 – dec 7 @ 16:00

Werk jij reeds met mensen? Misschien als life coach of loopbaancoach of als psycholoog of therapeut? Dan kom je vast geregeld in aanraking met thema’s als stress, burn-out en hsp.

Onze interactieve 7-daagse vorming, inclusief certificatie dag, telkens op maandagen, gaat dieper in op de begeleiding bij bovenstaande.

Onze methodiek is opgebouwd vanuit de I.V. benadering. I.V. staat voor Interactionele Vormgeving en is integratief en cliënt georiënteerd. Via interactie, gericht op zowel denken, doen als voelen, ga je samen met de cliënt in op zijn/haar hulpvraag en ga je mee op pad.

Inschrijvingen en Info

okt
17
za
Opleiding tot loopbaancoach/loopbaanprofessional @ K-onsult Academie - Mortsel
okt 17 2020 @ 10:00 – mrt 27 2021 @ 16:00

Word loopbaancoach en ontwikkel je tot loopbaanprofessional

Deze integratieve 8-daagse coaching opleiding, inclusief certificatiedag, versterkt jouw vaardigheden als goede loopbaancoach. We zoemen in op zowel interne loopbaanbegeleiding in organisaties als in loopbaancoaching voor particulieren.

Je wandelt als coach mee op het levens- en loopbaanpad van de coachees en help je hen groeien en zichzelf verder ontwikkelen. Geïnspireerd door sleutelinformatie, die door de coachees wordt aangereikt, creëert de loopbaancoach de ruimte om dit proces vorm te geven.

Inschrijvingen en info