Kalender
Workshops en Trainingen

Klik op het blok met de activiteiten waar jij naar op zoek bent om naar de kalender te gaan.

okt
19
za
Opleiding tot loopbaancoach/loopbaanprofessional @ K-onsult Academie - Mortsel
okt 19 2019 @ 10:00 – apr 25 2020 @ 16:00

Deze integratieve 7-daagse coaching opleiding (+ certificatiedag) versterkt jouw vaardigheden als goede loopbaancoach. We zoemen in op zowel interne loopbaanbegeleiding in organisaties als in loopbaancoaching voor particulieren.

Inschrijvingen en info

okt
21
ma
Onthaastingsretraite in Spanje @ Spanje
okt 21 @ 10:00 – okt 25 @ 16:00

Karine Van Oosterbos en Chris Vleeschouwers nemen je in oktober graag mee naar Spanje, op onthaastingsretraite. Gericht op stress release, op loslaten, op yoga, op meditatie en dus op onthaasten. Je hoeft hiervoor niet eerder yoga gevolgd te hebben, we werken intuïtief op de manier die nodig blijkt te zijn.

Inschrijvingen en Info

nov
12
di
Start een bloeiende praktijk in 10 stappen @ K-onsult
nov 12 @ 18:45 – nov 26 @ 20:45

Ben je coach, psycholoog of therapeut ? Dan ben je ongetwijfeld gepassioneerd door je vak ! Omdat je zo graag werkt met mensen en dit niet als werken aanvoelt, durf je misschien al eens vergeten dat hier tevens jouw inkomen aan gekoppeld is. Ik merk dat veel coaches zich ongemakkelijk bij het woord “verkoop”. Laten we dit dan ook gewoon ombuigen naar bekendmaking van jezelf en jouw aanpak.

Omdat ik niet geloof in concurrentie, maar wel in best practices, ontwikkelde ik een traject voor coaches (therapeuten of psychologen) en voor coaches in spe. Zo kan je vanuit passie werken volgens jouw missie en filosofie en tegelijkertijd op een overzichtelijke manier aan jouw eigen budgetcoaching te doen.
En nee, je hoeft daarvoor niet voltijds te werken.

Inschrijvingen & Info

jan
10
vr
Start to coach @ K-onsult
jan 10 @ 09:30 – feb 7 @ 16:00

Word coach! Deze intensieve 5-daagse coaching opleiding leert jou de basis vaardigheden van een coach. Deze basis is COMMUNICATIE! Zowel verbaal als non-verbaal.

 

Inschrijvingen en Info